Shopping och restaurangbesök i Jönköping

Hittade faktiskt lite roligare kläder när vi var och shoppade på A6 center tillsammans hela familjen, lite våriga kläder så kommer bli väldigt roligt att ha på sig dem där sen när det blir lite finare väder ute och lite varmare. Så att åtminstone snön hinner smälta bort.

Förutom shoppingen så var vi även ute och åt lunch på en restaurang här i Jönköping, blev Robins Burger & Steak och de hade verkligen riktigt god mat. Så om det är så att ni känner att ni vill vara med på det så kan ni se till att gå för att ta del av det snarare än så mycket annat.

De hade verkligen helt otroligt goda burgare på Robins Burger & Steak och jag kommer definitivt att gå dit igen nästa gång vi är i Jönköping. Alla vi i familjen tyckte väldigt bra om det så det kommer nog bli så att vi väljer att gå tillbaka dit sen igen. Får se när det blir, för vi har ändå en bit till Jönköping men det är kul där, fint och så har de bra shopping så att åka dit emellanåt är ändå kul. Blir nog någon gång till sommaren igen, vet dock inte exakt när men blir väl ganska snart igen.

Sen vet jag inte helt säker när, men tror att det kommer att bli där då, känner mig väldigt sugen på det och förhoppningsvis så kommer Robins Burger & Steak att ha öppet då så att vi kan gå dit igen. Hoppas på det och att det kommer att bli bra. Får hålla tummarna.

Du gillar kanske också...