Restaurangen som funkar för hela familjen

Vi skulle ut och äta hela familjen tillsammans på någon restaurang här i Älvkarleby och kollade runt länge för att hitta någon bra. Problemet är det att vi är lite kräsna på det sättet att vi alla tycker om olika saker. Därför är det inte så ofta vi går ut och äter på restaurang tillsammans hela familjen, för att det blir till värsta projektet och ingenting spontant.

Hörde dock att de hade öppnat en ny restaurang i centrala Älvkarleby och kände direkt att det kunde vara ett bra alternativ. Så enkelt att kunna gå till Carlsson i Centrum som ingen av oss varit på tidigare och där ingen av oss hade några klagomål att komma med. För eftersom vi inte visste huruvida vi skulle komma att tycka om maten eller inte så kunde vi inte säga något.

Så det blev att vi gick dit till den nyöppnade restaurangen Carlsson i Centrum och beställde olika maträtter allihop för att vi skulle kunna få smaka från varandra och därmed ha testat på många olika rätter. Tycker att det är väldigt bra med att gå ut och äta på en restaurang för att det är det som är mest relevant. Och jag tycker att det känns bra med det och att det faktiskt inte behöver vara så mycket mer som är relevant eller aktuellt med det.

Sen kanske jag inte tycker att det är det absolut bästa, utan det finns självklart ganska många andra som är betydligt bättre. Så jag föredrar Carlsson i Centrum som restaurang i Älvkarleby och vi kommer nog att gå tillbaka dit flera gånger och äta tillsammans med familj nu när vi äntligen hittat ett ställe med mat som vi alla tycker om.

Du gillar kanske också...